opc_loader


Bezorgen 

Het vervoer van tuinmeubelen is niet voor iedereen even gemakkelijk te regelen. Hierdoor ontzorgen wij onze klanten graag, onze bezorgers leveren de sets niet alleen af bij de voordeur, maar monteren het set gelijk op de plaats waar u deze wilt hebben. Daarnaast nemen ze ook alle verpakkingen weer voor u mee, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. 


Verzendkosten

Verzendkosten Nederland:

Binnen Nederland worden al onze tuinmeubelen boven de €250,- gratis bij u in de achtertuin geleverd (De waddeneilanden uitgezonderd). Wij bezorgen al onze loungesets met onze eigen bezorgdienst, om zo alles vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. De verzendkosten van onderhoudsproducten voor uw loungeset bedragen €4,95. Afhalen is natuurlijk ook altijd mogelijk tijdens onze openingstijden.  

Verzendkosten Belgie:

Wij bezorgen onze artikelen ook graag in België. Daarom leveren wij al onze tuinmeubelen boven de €250,- gratis bij u in de achtertuin. Deze tuinmeubelen zullen dan met onze bezorgdienst worden geleverd. 


Levertijd

Zodra u een bestelling plaatst dan nemen onze bezorgers contact met u op om een afspraak te plannen. Doordat wij onze eigen bezorgdienst hebben zijn wij hier erg flexibel in. Zo leveren wij overdag, maar ook 's avonds voor de mensen die overdag niet thuis zijn. 

Wanneer je een tuinmeubel koopt wil je natuurlijk zo snel mogelijk genieten van je nieuwe aankoop. Hierdoor leveren wij onze tuinmeubelen al de volgende dag bij u in de achtertuin. 


Uitzonderingen: 

SenS-Line -> Binnen 3-4 werkdagen geleverd

Elementi Haarden -> Binnen 1-2 weken geleverd 


Mocht je nu nog vragen hebben neem dan gerust contact op met onze klantenservice!