opc_loader

Garantie en reparatie

Wanneer jij een  product via Loungesetland aanschaft mag je er vanuit gaan dat het product in goede staat geleverd word en dat je er vele jaren mee vooruit kan. Echter is het mogelijk dat je niet tevreden bent, waardoor je het product retour wil zenden of graag wil laten repareren. Wanneer het binnen de garantie valt is dit geen enkel probleem. Om verassingen te voorkomen raden we je echter aan om deze informatiepagina door te lezen.

Loungesetland geeft 2 jaar garantie

Wij als Loungesetland staan voor kwaliteit tuinmeubelen, maar dan wel voor een betaalbare prijs. Hierdoor zijn wij continu aan het kijken of wij onze producten kunnen verbeteren of iets kunnen doen aan de prijs. Daarnaast worden al onze verschillende loungesets van te voren beoordeeld om zeker te weten dat de kwaliteit goed is. Omdat wij als Loungesetland zo overtuigd zijn van onze producten, garanderen wij onze klanten op al onze producten 2 jaar garantie.

Wettelijke garantie

Buiten onze eigen garantie heb je ook nog de wettelijke garantie. Deze garantie houdt in dat je gekochte product bij ons moet voldoen aan wat wij jouw beloofd hebben als klant, maar ook wat je redelijkerwijs mocht verwachten.

Dit houd in dat wanneer er iets kapot gaat binnen de garantieperiode, je recht kan hebben op een reparatievergoeding of vervanging van het artikel. Wanneer dit het geval is dan zie je hieronder wat je dan moet doen.

Garantiebewijs

Het garantiebewijs van jouw product is vaak het aankoopbewijs wat je van ons hebt gekregen via de mail of bij de aflevering.

Reparatie

Geen onverwachte kosten

Mocht jouw product nu toch kapot gaan binnen de garantieperiode dan heb jij recht op een gratis reparatie of een vervanging, mits je het product normaal hebt gebruikt. Is het product namelijk kapot gegaan door jouw als gebruiker dan zijn de kosten voor jezelf.

Duur van een reparatie

Wij als loungesetland proberen altijd een reparatie binnen 7 werkdagen opgelost te hebben, wanneer het product door ons meegenomen moet worden naar de werkplaats. Wanneer wij de reparatie kunnen uitvoeren op locatie, dan lukt de reparatie meestal dezelfde dag nog.

Kapot product 

Mocht je nu toch een kapot product hebben of vragen hebben, neem dan contract met ons op via het onderstaande contact formulier. 

Loungesetland
Ohmweg 21
2952 BD Alblasserdam
Nederland
0683150101
info@loungesetland.com
IBAN: NL43 RABO0351706925
BIC: RABONL2U
KvK: 78342554
Btw: NL 861356639B01

Contact

*
*
*