opc_loader


Over ons

Wij zijn Loungesetland, een jonge onderneming die gericht is op de verkoop van tuinmeubelen door heel Nederland. 


Stel uw eigen loungehoek samen

Bij Loungesetland kunt u terecht voor uw ultieme relaxhoek. Ons assortiment bestaat uit Loungesets,Terrasverwamers, Parasols en allerlei accessoires, kortom hetgeen wat u nodig heeft om een ideale relaxhoek in jouw tuin te creëren. Wij helpen u graag op locatie om uw eigen loungehoek samen te stellen. 


Alle tuinartikelen aan huis geleverd

Het vervoer van tuinmeubelen is niet voor iedereen even gemakkelijk te regelen. Hierdoor ontzorgen wij onze klanten graag hierbij, onze bezorgers leveren de sets niet alleen af bij de voordeur, maar monteren het set gelijk op de plaats waar u deze wilt hebben. Daarnaast nemen ze ook alle verpakkingen weer voor u mee, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. 


Heeft u interesse? 

Wanneer u op zoek bent naar een loungeset dan bent u bij Loungesetland op het juiste adres. Heeft u nou interesse, maar wilt u toch graag nog een kijkje nemen? Laat het ons dan weten! U kunt contact opnemen met één van onze verkopers om een afspraak te maken voor een kijkje bij ons in Numansdorp of Alblasserdam. Hier staan onze verkopers klaar om u te helpen bij uw keuze voor het juiste loungeset. Om zeker te weten dat we uw loungeset op de desbetreffende vestiging hebben is het aan te raden om van te voren een afspraak te maken via de chat of de telefoon.