opc_loader

Retourneren 

Producten retourneren

Het kan voorkomen dat het product niet aan uw verwachtingen voldoet. U heeft dan het recht om dit product te retouren. 

Bedenktijd

U heeft 30 dagen bedenktijd. Binnen deze 30 dagen is het mogelijk om u koopovereenkomst te herroepen. Wanneer u het product wilt retouren moet u contact opnemen met een van onze medewerkers. Daarnaast moet u het retour aanmelden via onze webshop. Een van onze medewerkers zal uw retour in behandeling nemen en zo snel mogelijk met u contact opnemen. Wanneer u retourneert voordat de bestelling ingepland staat voor transport gebeurd dit kosteloos. Wanneer dit niet het geval is komen de  directe kosten voor het retourneren voor uw rekening. Deze directe kosten kunt u onder aan de pagina terugvinden.

Verpakking bewaren

Tijdens de 30 dagen waarin u zich mogelijk kan bedenken vragen wij u zorgvuldig met de producten en de verpakking om te gaan. Het artikel dient tijdens de bedenktijd slechts te worden uitgepakt of gebruikt te worden om op deze wijze vast te stellen of het aan de verwachtingen voldoet en u de bestelling wenst te houden. Bij het tijdig annuleren van de overeenkomst dient u het artikel inclusief alle toebehoren en indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking te retourneren.

Schade

Mocht er bij terugname van het product schade bevinden aan een van de artikelen, dan zal dit bij u in rekening gebracht worden. De hoogte van deze kosten zal bepaald worden door een van onze medewerkers. 

Kosten

Bij het retouren van een product worden de gereden kilometers met €0,40 vermenigvuldigd. Daarnaast wordt er standaard €25,- in rekening gebracht. Bij het zelf terugbrengen van de goederen bij een van onze magazijnen vervalt deze kilometerregeling.