opc_loader

Tuinstoelen

Tuinstoelen

Bent u op zoek naar een leuke tuinstoel? Dan bent u bij Loungesetland aan het goede adres. Bij ons bent u er van verzekerd dat u nooit te veel betaald en kunt u altijd op ons rekenen.Wie wilt nou niet lekker in de zomer op een stoel zitten en genieten van de zon en even lekker relaxen? Om ervoor te zorgen dat u de juiste keus maakt voor deze zomer helpen wij u daarom graag met de aankoop van uw tuinstoel. 

Welk materiaal tuinstoel? 

Er zijn allerlei soorten materialen beschikbaar, maar wat is nu het beste materiaal voor in uw tuin? De meeste tuinstoelen zijn vervaardigd uit synthethisch kunstof vlechtwerk, dit wordt ook wel wicker genoemd. Dit soort stoelen zijn zijn erg weerbestedig, waardoor u ze makkelijk buiten kunt laten staan. Het frame is daarnaast gemaakt van aluminium wat voorzien is van een vaste poedercoating, wat ervoor zorgt dat uw tuinstoel extra is beschermd. 

Een stoel die het bij onze klanten altijd goed doet is de swing egg van het merk Garden impressions. Dit is een stoel die vervaardigd is uit aluminium, om dit materiaal is het weerbestendig vlechtwerk gevlochten in drie verschillende kleuren. Doordat de stoel gemaakt is van wicker materiaal staat het super gaaf wanneer u deze stoel bij een wicker loungeset plaatst. Een loungeset wat qua kleur mooi overeen komt is de Silverbird lounge van het merk Garden Impressions. 

Kussens

Bij al onze stoelen in ons assortiment leveren wij ook gelijk de juiste kussens mee. Deze kussens zijn waterafstotend en vuilbestendig en kunnen hierdoor bij goed gebruik lang mee gaan. 

Is onderhoud noodzakelijk? 

Tuinstoelen staak vaak lange periodes buiten, waardoor ze best wat te verduren krijgen. Hierdoor is het belangrijk dat u uw stoel op de juiste manier onderhoud. Misschien heeft u weleens een tuinstoel gekocht met allerlei dure schoonmaakmiddeltjes erbij, maar dat is helemaal niet nodig. Wanneer u uw tuinstoel geregeld schoonmaakt met een zachte doek en een sopje dan is dit in principe genoeg. Ondanks dat de stoelen goed bestand zijn tegen weersomstandigheden, raden wij onze klanten altijd aan om de tuinstoelen zodra het winter wordt af te dekken of in de schuur te zetten. 

Avies

Mocht u nu nog vragen hebben over ons aanbod of wilt u graag geholpen worden door één van onze verkopers, neem dan nu contact op met ons via Whatsapp, telefoon of mail. Dan kijken onze verkopers graag met u mee.